6 Kongelige Ideer Om Hjemmeinnredning: Legg Til Et Kongelig Preg I Ditt Vanlige Hjem

Inkluderer barndommen din mange Disney-prinsessefilmer? Er du fascinert av de lojale mugal gårdsplasser eller klassiske skotske slott? Ønsker du å gjøre hjemmet ditt til ditt personlige palass?

Ja, ja, og definitivt ja!

Vel, vi har noen enkle ideer for å dekorere hjemmet ditt ved hjelp av det kongelige temaet. 

Jepp, folkens, det er ikke så vanskelig å gjøre hjemmet ditt til et palass. Med riktig hjemmestilguide kan du enkelt tilpasse ditt kongelige utseende. Så, uten videre, la oss designe ditt kongelige hjem:

Luksuriøst teppe 

Fremst må du kjøpe et luksuriøst og vintage teppe for å få hjemmet ditt til å se flott ut, for eksempel persiske tepper. Med teppet kan du legge til rikdom og tekstur til hjemmet ditt. 

For eksempel, hvis du plasserer persiske tepper i stuen din, vil de dristige fargene, varme mønstrene og beroligende teksturer av teppene – gjøre rommet ditt livlig. Når du deltar på gjester i din persiske tepper stue, kan du få dem til å føle seg viktig.

Lysekrone med høyt tak 

Tenk deg en scene fra din favoritt film eller bok med kongelig tema – hva vanlig vil du legge merke til? En stor lysekrone. 

Så du kan jakte på en vintage stil høy tak lysekrone for stue eller spisestue for å legge til noen kongelige innslag. Spesielt hvis du har kjøpt dyre persiske tepper, for å markere dem, bør du bruke en lysekrone. 

Men hvis du har lav takhøyde i hjemmet ditt, kan du få vintage lamper eller små hengende lys for å få det gamle stil robuste utseendet. 

Bruk veggplass

Vanligvis har gamle slott dypt intrikate vegger med tre eller undre carving. Nå, hvis du sjekker ut prisen for det nivået av carving arbeid, må du rane en bank. 

Nå, ikke bli skuffet! Du har kanskje ikke råd til å skjære veggene med vakre mønstre, men du kan faktisk kjøpe forskjellige typer veggtilbehør. Fra klassisk maling til hengende skulpturer, kan du kjøpe mange veggdekorasjoner og gjøre hjemmets golde vegger til noe spesielt. Nøkkelen her er å bruke veggplass veldig smart. 

Et stort bokgalleri

Hvis du har et åpent temahjem, kan du opprette en stor galleripartisjon for å dele plassen din. Du kan kjøpe den gamle skolen gigantiske bokhyllen og ordne all din klassiske boksamling på den. 

På denne måten kan du finne et hjem for bøkene dine, samt dele din plass. I tillegg kan du sette persiske tepper, noen sofaer og lamper rundt bokgalleriet ditt, slik at du komfortabelt kan lese eller til og med organisere bokklubbfester. 

Uttalelse gardiner

I moderne hjem kan folk bruke persienner eller etset briller for å dekke vinduene sine, slik at de ikke trenger å kjøpe gardiner. Men når du sikter mot det kongelige hjemmet, kan du ikke gå glipp av gardiner. 

Ikke noen gardiner, men full lengde, fargerike, og laced en. Du kan til og med se etter mønstrede gardiner som kan gå godt sammen med resten av interiøret. 

Anta at hvis du har plassert en rød persisk teppe på rommet ditt, kan du enten kjøpe matchende eller kontrasterende fargegardiner – avhengig av ditt valg. 

Marmor figurer og statuer

I de kongelige gårdsplassene, generelt, en kongelig kunstner er utnevnt som hadde eneansvar for å lage mesterverk for palasset. Nå kan du ikke i dag ansette en personlig maler eller kunstner, men du kan faktisk besøke kunstgallerier og velge de nydelige figurene og statuene til huset ditt. 

Når du har kjøpt et spesielt kunstverk, må du fremheve det i hjemmet ditt. Og for at tepper eller lys er de gode alternativene. Du kan plassere et teppe under kunstverket ditt, og det vil automatisk fange alles oppmerksomhet. Det samme gjelder for belysning. 

I 2021 kan du lage et kongelig tema fra 1800-tallet for hjemmet ditt. Med riktig tilbehør og innredning elementer, kan du slå din forstads hjem til et midten av århundret palass. 

Hvis du er ute etter et sted å kjøpe vintage persiske tepper eller noen annen type kongelig-tema tepper, kan du søke etter TrendCarpet. Sammen med de trendy teppene har vi en stor samling av tradisjonelle tepper fra hele verden. I butikken vår finner du luksuriøse tepper for svært lave kostnader. La oss skape et kongelig tema hjem i dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *